Луцька збірна – перша на чемпіонату України з лижного туризму. ФОТО

Луцька збірна – перша на чемпіонату України з лижного туризму. ФОТО

Волинські туристи-лижники повернулися з чемпіонату України з лижного туризму, який відбувався у Карпатах, переможцями.

Про це повідомили на сторінці обласного центру патріотичного виховання і туризму у фейсбуці.

Доросла збірна Луцької ФСТ та Волинський центр національно-патріотичного виховання,туризму і краєзнавства стала абсолютним чемпіоном на всіх дистанціях і в загальному заліку посіла І місце.

У команді виступали: Олександр Оришко, Аня Климчук, Володимир Казаков та Патута Максим. А ще Володимир Казаков та Анна Климчук виконали норматив кандидата у майстри спорту зі спортивного туризму

Дитяча команда теж показала доволі гідний результат. Попри те, що останніх два роки на Волині майже не було снігу, виступили гідно і поступилися лише господарям змагань з Одцткум Івано-франківськ . Тож на двох дистанціях мали друге місце, естафету подолали третіми і в підсумку зайняли ІІ місце.

Команду представляли гуртківці з Боратинська громада та Камінь-Каширської громади: Мисік Максим, Мисік Тарас, Токарчук Дарина, Ющук Артем, Зрум Анна, Ткачук Анна та Сусь Констянтин.

«Щиро дякуємо учасникам та тренерам: Оришку Олександру, Казакову Володимиру, Тищуку Івану, Трофимчуку Василю за старанну підготовку команд та відмінний результат! Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів. Велика щира подяка Луцька міська федерація спортивного туризму в особі її очільника Антонюка Костянтина за фінансову підтримку, участь та віру у нашу перемогу», – йдеться в дописі. 



Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Радять вимикати прилади з розеток: як у волинян через ракетні обстріли попсувалася побутова техніка
Наступна новина Волинянка дефілювала на показі Pierre Cardin Fall 2023 в рамках Паризького тижня моди
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні