Луцьке підприємство «БОШ-ТЕПЛО» отримало відзнаку в Німеччині

Луцьке підприємство «БОШ-ТЕПЛО» отримало відзнаку в Німеччині

Кращим в Україні у номінації проектні продажі (оптовий продаж термотехніки забудовникам) визнано луцьке підприємство «БОШ-ТЕПЛО», керівником якого є Сергій Шкода.

Почесну відзнаку Сергію Івановичу вручили під час конференції партнерів BOSCH Термотехніка Україна, що відбулась у місті Вернау, Німеччина. Свого часу Сергій Іванович заснував представництво всесвітньовідомого підприємства BOSCH у Луцьку, завдяки чому опалювальна техніка найвищої якості стала доступна для лучан.

Із року в рік ПП «БОШ-ТЕПЛО» здобувало все більшу прихильність серед клієнтів, надаючи цілий комплекс професійних послуг. А нині чимала кількість сучасних новобудов у Луцьку оснащені котлами виробництва BOSCH, які забезпечують комфортний і економічно вигідний обігрів помешкань.

Днями Сергій Іванович повернувся із робочої поїздки до Німеччини й поділився враженнями від перебування на підприємстві досконалих технологій, розповівши про особливості виробництва й унікальності котлів BOSCH.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Депутати в Темі – Сергій Шкода: «Моє правило – бути активним депутатом протягом усієї каденції»

– Під час перебування на заводі BOSCH я вкотре переконався, наскільки якісною і енергоефективною є термотехніка цього виробника, – розповів Сергій Шкода. – Котли BOSCH у своїй суті продумані до дрібниць і кожна деталь має найвищі характеристики.

«На виставці – бронемашини й старовинні авто в умовах реальності»

– Сергію Івановичу, чим запам’яталася Вам поїздка до Німеччини?

– Відвіданням музею техніки в Зинсхаймі (Technik Museum Sinsheim). Родзинкою виставки є бронемашини, літаки і танки, зокрема Конкорд і Ту-144. Більша частина експонатів – це транспортні засоби в найширшому сенсі: від виставки дитячих колясок, оригінальних велосипедів, мотоциклів, автомобілів, у тому числі й спортивних, автомобілів Формули-1, і автомобіля – світового рекордсмена Blue Flame.

Ще один напрямок – літаки, деякі з яких можна побачити зсередини. Зинсхайм – єдине місце, де можна оглянути два надзвукових пасажирських літака. Раджу відвідати цю виставку усім, в кого випаде нагода побувати у Німеччині, вона знаходиться приблизно за 20 кілометрів від міста Франкфурт-На-Майні.

Цікаво, що виставкові моделі представлені в умовах, наближених до реальних – серед пісків і непрохідних доріг, поруч – воскові фігури людей, відтворено реалістичні імітації вибухів, аварій тощо.

Фірмове взуття для робітників, життя без поспіху й пафосу

– Які ще заходи відвідали під час відрядження?

– Побували у виставковому центрі BOSCH TT, у музеї Junkers, де ознайомилися із першими моделями котлів, з історією їх розвитку. Взяли участь у конференції партнерів BOSCH Термотехніка Україна, де і отримав високу відзнаку за кращі проектні продажі.

Сергій Шкода біля погруддя Роберта Боша

До речі, під час відвідин оптового партнера Junkers/BOSCH, зауважив доволі цікаву деталь – навіть взуття працівникам підприємства купують фірмове – від бренду Puma по 100 євро за пару.

І ніби незначна річ, а демонструє ставлення компанії до справи, врахування усіх деталей і повагу до співробітників. На заводі здивувало і місце для паління – окрема повністю засклена територія, ідеально чиста, без залишків попелу. Німецькій чистоті і педантичності узагалі варто повчитися.

– А чим вразила Німеччина й німецьке місто Вернау загалом?

– У мешканців міста – життя без поспіху. Все спокійно, планово, організовано, абсолютно відсутній пафос чи надмірність будь у чому. Дороги вимощені звичайною бруківкою, у місті переважають камінь, метал, бетон. Для туристів не продають магнітиків, їх у місті просто немає!

І скрізь – ідеальна чистота і доглянутість. Тут цінують якість і функціональність, «показушність» німцям ні до чого. Німці не прагнуть справити враження, вони вражають якістю і сучасними технологіями. Такими, як на підприємстві BOSCH – це дійсно технології майбутнього, які працюють вже сьогодні.

– Чи очікуваною для Вас стала відзнака від BOSCH Термотехніка Україна?

– Нагорода стала для мене дуже приємною несподіванкою. Це особлива відзнака для всього нашого колективу, яка свідчить, що ми рухаємося в правильному напрямку. Дякую усім партнерам і колегам за довіру і підтримку. Ця відзнака – своєрідне підтвердження визнання на Волині, адже не так давно мав приємність перемогти на церемонії «Людина року» в номінації «Лідер енергозберігаючих технологій».


Детальніше про новітні розробки BOSCH у сфері теплотехніки читайте у найближчих публікаціях!

Придбати ліцензійну техніку для обігріву виробництва BOSCH можна у офіційного представника – ПП «БОШ-ТЕПЛО» за адресою:

м. Луцьк, вул. Рівненська, 15 (0332) 28-36-02, (095) 825-49-97, (067) 779-26-06 e-mail: [email protected]


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Телебачення транслюватиме пасхальне Богослужіння
Наступна новина Маск запропонував новий проект: зробити інтернет швидшим
Останні новини
Схожі новини