Луцьке училище співпрацює з німецькими партнерами. ВІДЕО

Луцьке училище співпрацює з німецькими партнерами. ВІДЕО

«Партнерство у сфері професійно-технічної освіти» – під такою назвою ще минулоріч на Волині стартував німецько-український проект, завдяки якому, серед іншого, наша молодь має усі шанси жити та заробляти гідно в Україні, а не шукати щастя за кордоном.

Реалізовувати такий потрібний проект Луцькому ВПУ допомагають німецькі партнери, – ідеться в сюжеті Сфера-ТВ.Луцьк.

Благодійна підтримка, стверджує директор навчального закладу Володимир Романюк, дає змогу оновити та підтримувати в належному стані матеріально-технічну базу училища.

Німецькі партнери, власне, сьогодні приїхали, аби проаналізувати перші напрацювання проекту. Представник організації СЕКО Даніель Штрубе констатує факт, що проект таки видався успішним.

За результатами візиту німецької делегації, мають ухвалити рішення щодо подальшої долі проекту, зокрема, його можливого продовження.

А загалом підбити підсумки співпраці буде змога тоді, коли студенти завершать навчання та, зрештою, влаштуються на високооплачувану роботу на підприємствах-партнерах училища – СКФ Україна та Модерн Експо.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У зоні бойових дій загинув військовий. ОНОВЛЕНО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 12 жовтня
Останні новини
Схожі новини