Луцькі комунальники двічі звітували про ремонт аварійної лавки, якого не було. ФОТО

Луцькі комунальники двічі звітували про ремонт аварійної лавки, якого не було. ФОТО

У Луцьку міські комунальники двічі прозвітувалися за ремонт лавки, який так і не виконали.

Про це виданню Перший повідомив лучанин Дмитро Кінах.

Зокрема, 9 березня місцевий мешканець на платформі «Відкрите місто» повідомив владу про проблему, яка виникла у дворі будинку №49 на проспекті Відродження.

«Прошу звернути увагу на лаву, яку розтрощили безхатьки в районі магазину «Домашній» (біля Ольвії). Лава слугувала перепочинком для літніх людей в будь-яку пору року, адже вона знаходиться під деревом і завжди є тінь від сонця», - повідомив про проблему Дмитро Кінах.

І додав фото.

Сповіщення було направлено у «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку», який перенаправив звернення у департамент житлово-комунального господарства. Ознайомившись з проблемою, комунальники сповістили, що беруться її вирішити.

Місяць тому, Дмитру надійшла відповідь з департаменту ЖКГ: «На Ваше звернення щодо ремонту лавочки на проспекті Відродження, 49, в районі магазину «Домашній», інформуємо. Зазначену лавочку відремонтовано працівниками ЖЕК №8 ЖБК».

Однак, за словами Дмитра Кінаха, лавку не те що не ремонтували – її майже вщент знищили.

«Ось так поремонтували? Ви жартуєте? Кругом діти ганяють, а тут прути залізні торчать з землі», - висловив своє обурення чоловік, який одразу ж на підтвердження своїх слів надіслав комунальникам свіжі фото зруйнованої лавки, а точніше – її «небезпечних залишків».

Департамент ЖКГ повторно прийняв проблему. 2 травня начальник відділу інформаційної політики та діловодства департаменту Наталія Діброва надіслала лучанину відповідь: «Повідомляємо, що роботи з ремонту лавочки на прибудинковій території виконані ЖЕК №8 ЖБК».

Цим чиновниця вдруге підтвердила, що проблему не просто виправили, а й взагалі – усунули, відремонтувавши горезвісну лавку. Відповідно, на це мали б бути витрачені кошти.

Однак у ЖЕКу №8 не спромоглись назвати скільки витратили на ремонт.

Журналіст Першого зателефонувала в комунальне підприємство. Працівниця ЖЕКу запевняла, що лавку дійсно відремонтували. Але скільки було потрачено і що зроблено, сказати не змогла, бо «зараз немає майстра дільниці, який її ремонтував. Але хлопці туди ходили і вже давно ту лавку відремонтували», - запевняла жінка.

Щоправда і це виявилось міфом – горезвісна лавка, а точніше металеві стійки, які становлять небезпеку – досі лишаються у тому стані, про який повідомляв Дмитро Кінах.

«Ось так відремонтували. Де відповідальність того, хто прийняв цю роботу, як завершену?», - обурюється Дмитро Кінах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська школярка обікрала магазин косметики
Наступна новина У Ковелі роздаватимуть телевізори на халяву
Останні новини
Схожі новини