Луцькі коти у своє свято. ФОТО

Луцькі коти у своє свято. ФОТО

Щорічно 8 серпня у багатьох країнах світу відзначають день кота.

На вулицях Луцька мешкає чимало пухнастих котів. Дехто поважно лежить, гріючись під сонцем, дехто прогулюється після смачного обіду, а дехто гордо спостерігає за усім, що відбувається навколо, – пише ІА ВолиньPost.

Кішка — це найближча до людини тварина. Наука, яка займається вивченням цього виду тварин, твердить, що кішки є надзвичайно розумними створіннями, багато в чому перевершують собак.

Вважається, що кішки не приносять кинуту їм палицю, як це роблять собаки, лише тому, що вони не вважають цю роботу своїм обов'язком.

Святкування дня котів влаштовують для 36 видів цих тварин, які знаходяться поруч з людиною у всіх куточках землі. Кожна кішка має свій особливий характер. Ці тварини вимагають поваги до себе, оскільки відчувають себе рівними з людиною.

Всесвітній день котів — це ще один привід попестити свого улюбленого домашнього вихованця, адже всі коти без винятку дуже люблять ласку і тепло. Якщо забезпечити їм комфортне життя, повну турботи і ніжності, тоді кішки обов'язково подарують своїм господарям своє приємне муркотанням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські митники затримали авто «на бляхах», начинене контрабандними цигарками. ФОТО
Наступна новина Як змінити «зовнішність» волинських шкіл на краще. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні