Луцькі перевізники беруть гроші з медперсоналу, який возять на роботу. Що про це думають в ОДА?

Луцькі перевізники беруть гроші з медперсоналу, який возять на роботу. Що про це думають в ОДА?

Перевізники, які доставляють медперсонал луцьких лікарень на роботу в період карантину беруть з людей 6 грн за проїзд. Про це «Першому» розповіли самі медики.

За словами людей, водії посилаються на власників маршрутів і кажуть, що мають вказівки брати з персоналу гроші за проїзд.

Начальник управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації Ігор Ващенюк під час брифінгу 25 березня, у відповідь на запитання «Першого», чи відповідає це дійсності, підтвердив ці відомості.

«Хотів би принагідно висловити вдячність луцькій міській владі, бо вона дуже оперативно підійшла до рішення про забезпечення доїзду. Але є й така інформація. Думаю, що ми знайдемо ресурси, щоб цього не було», - зауважив Ігор Ващенюк.

Нагадаємо, ще 20 березня у Луцькій міській раді повідомили, що питання доїзду медпрацівників на роботу вирішено, для цього залучили 48 автобусів. Раніше повідомляли, що за перевезення заплатять з міського бюджету. 

Згодом, до ініціативи МОЗ України про безкоштовне перевезення лікарів на час карантину долучилась компанія Opti («Оптимальне таксі 579»). У Луцьку служба доправлятиме на роботу лікарів обласних інфекційної та клінічної лікарень.

У соцмережах Viber та Telegram створили чати «Підвези Волинська область» для лучан та жителів Волині, які мають можливість підвозити мешканців обласного центру, медиків чи правоохоронців на волонтерських засадах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мінфін хоче повністю урізати фінансування Держкіно та Інституту книги через коронавірус
Наступна новина У Луцьку встановлять блокпости через введення надзвичайної ситуації
Останні новини
Схожі новини