Луцькі ріелтори щиро вітають лучан з Різдвом Христовим та Новим 2020 роком!


Наші любі партнери, лучани і гості міста!
Вітаємо Вас з великим святом Різдва Христового і бажаємо, щоб в цьому році, з’явилося ще більше людей з добрим серцем, які зроблять багато добрих справ у нашому місті.

Бажаємо кожному лучанину, жити на основі християнських принципів в щоденному житті і Божого благословення. Вітаємо з Новим роком і бажаємо, щоб кожен, хто має ціль придбати нове житло в 2020 році, знайшов найкраще, там де його родина буде дійсно щасливою.
 

Бажаємо, щоб в наступному 2020 році у кожного лучанина з’явився свій персональний ріелтор. Світова практика свідчить, що саме Ваш довірений фахівець, найкраще представить Ваші інтереси в будь-якій операції з нерухомістю.

Для тих, хто надумав продати житло, нехай цей процес буде для Вас максимально легким і приємним. Бажаємо, щоб продали Ви по найкращій ціні і в найкоротший термін, а сучасні технології продажу, якими володіє наша професійна спільнота ВРВ АФНУ, однозначно допоможуть в цьому непростому процесі.

Для тих, хто живе в орендованому житлі, бажаємо в свій час отримати омріяне, власне. А якщо, раптом, прийдеться шукати нову оселю, фахівці нашої ріелторської спільноти зроблять це найкраще. 
 

Для тих колег, хто працює на ринку нерухомості, але поки, не є сертифікованим ріелтором АФНУ, однозначно, ми чекаємо на Вас і будемо раді спільному партнерству, яке так необхідне нашому місту.
 

Ми не ідеальні, але постійно і наполегливо, вдосконалюємо нашу послугу. Для цього, регулярно організовуємо різноманітні навчання від найкращих фахівців з України та світу, заради найкращого обслуговування наших улюблених клієнтів.

Входячи в наступний рік, хочеться побажати, щоб кожен з нас любив своє рідне місто Луцьк, і словом, і ділом інвестував у нього свої кошти, а також розповідав всім, яке воно прекрасне.

З найкращими побажаннями,
професійна Луцька спільнота ріелторів ВРВ АФНУ (Асоціація Фахівців з Нерухомості України)

 

Примітка: перелік професійних сертифікованих ріелторів можна знайти на сайті volyn.asnu.net

Всі привітання читати тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хуртовини та похолодання в Україні: прогноз від синоптика
Наступна новина Луцьку книгарню «Освіта» знову хочуть продати
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні