Луцьку книгарню «Освіта» знову хочуть продати

Луцьку книгарню «Освіта» знову хочуть продати

На пленарному засіданні сесії Луцькради знову порушили питання про продаж книгарні «Освіта», попри рішення суду про заборону її продажу.

Про це стало відомо 24 грудня під час пленарного засідання сесії Луцької міської ради, – пише «Волинь24».

Нагадаємо, в серпні 2018 року Луцька міська рада ухвалила рішення про продаж приміщення на проспекті Волі, в якому зараз знаходиться книгарня. У лютому 2019-го Волинський господарський суд вирішив, що відчужувати приміщення книгарні не можна.

Зокрема, у програмі економічного і соціального розвитку Луцької міської територіальної громади на 2020 рік є пункт про надходження коштів до бюджету від відчуження об’єктів комунальної власності Луцької міської територіальної громади.

Планують, що бюджет отримає кошти в сумі 10,0 млн грн. Йдеться про об’єкти комунальної власності на вул. Червоного Хреста, 16; пр-т Волі, 27 а; вул. Лісова; 1 а, вул. Володимирська, 55; пр-т Молоді, 10 в, пр-т Волі, 8.

Депутат Луцькради Павло Данильчук поцікавився, чи часом не про книгарню «Освіта» йдеться в документі. Директор департаменту економічної політики сказав, що саме про це приміщення йдеться. Павло Данильчук запропонував внести зміни до програми, вилучивши адресу книгарні. Втім для цього не вистачило голосів депутатів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хуртовини та похолодання в Україні: прогноз від синоптика
Наступна новина Луцькрада прийняла бюджет на наступний рік
Останні новини
Схожі новини