Луцькі рятувальники отримали спецавтомобіль з Німеччини. ФОТО

Луцькі рятувальники отримали спецавтомобіль з Німеччини. ФОТО

У Луцьку рятувальники отримали спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль від німецьких партнерів.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

10 серпня у 25 Державній пожежно-рятувальній частині міста Луцька відбулося вручення спеціального аварійно-рятувального автомобіля Mercedes-Benz 1120AF співробітникам 1 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Волинській області.

Ключі від техніки рятувальникам на чолі з Володимир Грушовінчук вручив луцький міський голова Ігор Поліщук та подякував за цілодобову готовність прийти на допомогу людям у будь-яких надзвичайних ситуаціях та надійну службу, цінність якої в умовах сьогодення українці розуміють як ніколи.

Поповнення автопарку рятувальників технікою європейського зразка стало можливим завдяки сприянні  Луцької міської ради та співпраці з німецькими партнерами із міста Швайнфурт.

«Спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль Mercedes-Benz 1120AF призначений для доставки особового складу та обладнання до місця ліквідації надзвичайних ситуацій, зокрема під час ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, повеней, завалів, буревіїв. Техніка також укомплектована спеціалізованими мотопомпами для ліквідації аварій з витоком хімічно небезпечних речовин, пально-мастильних матеріалів, олійних продуктів тощо. До спорядження також входить гумовий човен для роботі на воді та шанцевий інструмент для надання технічної допомоги різного характеру», – йдеться у повідомленні.  

Автомобіль – гуманітарна допомога від міста Швайнфурт. Він буде в бойовому розрахунку одного з підрозділів 1-о Державного пожежно-рятувального загону міста Луцьк.

Читайте також: Рожищенські волонтери передали бійцям автівки


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин вирощував коноплю на городі. ФОТО
Наступна новина У Луцьку з вікна багатоповерхівки випала однорічна дитина: хлопчик помер у лікарні
Останні новини
Схожі новини