Луцькі школярі встановили рекорд України та отримали подарунки. ФОТО

Луцькі школярі встановили рекорд України та отримали подарунки. ФОТО
Цей лист - найдовший в Україні

Учні Луцького навчально-виховного комплексу №10 написали більше шести сотень листів Святому Миколаю і об’єднали їх в один – майже 48-метровий.

У вівторок, 18 грудня, у школі зафіксували рекорд України.

Готуватись до встановлення рекорду у навчальному закладі почали ще в жовтні. Відтоді учні всіх класів – з першого до одинадцятого, писали свої листи доброму святому. Всього вони створили 609 послань і поєднали їх в один. Довжина спільного листа - 47 метрів 90 сантиметрів. Він найдовший в Україні.

«Майже в кожному листі учні писали Миколаю, що хочуть миру для Україні. Діти-переселенці просили, щоб Крим знову став українським і вони могли повернутися додому. Просили снігу, здоров’я для рідних і сім’ї, щоб захисники України живими повертались додому, щоб батьки не лишали своїх дітей. Дуже зворушливі листи, люди просто плакали, коли їх читали», - розповіла заступниця директора НВК №10 Раїса Кудряшова.

Зворушливі послання дітей не залишилися без відповіді. Нинішнього року подарунки були особливо гарними та яскравими, подбали про це представники підприємства «Кромберг енд Шуберт». Соціальний працівник компанії Наталія Шевельова передала діткам скриньки з солодощами.

«Нехай ці подарунки допоможуть дітям повірити в чудо, так як ми допомагаємо нашим працівникам повірити в себе. Діти, будьте наполегливими та впевнено йдіть до своєї мети, тоді ваші мрії обов’язково здійсняться», - побажала школярам Наталія Шевельова.

Восьмикласнику-переселенцю з Криму за найзворушливіший лист заслужений артист Віталій Іваницький подарував путівку у туристичну поїздку Австрією та Угорщиною.

Рекордний лист Святому Миколаю зберігатимуть у школі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку дітей вчать робити новорічні дрібнички. ФОТО
Наступна новина Як Волинь бореться зі сніговими заметами. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини