Луцькі заклади попередили про заборону корпоративів в новорічну ніч

Луцькі заклади попередили про заборону корпоративів в новорічну ніч

В обласному центрі закладам роз’яснили про неприпустимість роботи в комендантську годину. Йдеться, насамперед, про новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня.

Готельно-ресторанним закладам, торгово-розважальним центрам поліцейські та працівники мунварти нагадали, що в період зимових свят комендантська година діятиме з 24 до 5 години. 

У поліції зазначили, оскільки ці заклади є громадськими місцями, у цьому проміжку часу вони не мають права працювати, відповідно, проведення корпоративів, вечірок, інших заходів – заборонено.

Так само заборонено використання піротехнічних виробів, феєрверків, салютів.

Співробітники поліції в період дії воєнного стану мають право перевіряти осіб, заклади, транспортні засоби, аби встановити обставини перебування в громадському місці в комендантську годину. У разі виявлення порушення громадяни будуть притягуватись до адміністративної відповідальності.

Працівники закладів переконували, що обізнані з відповідальністю в разі порушень та не нехтуватимуть комендантською годиною.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У пункті пропуску на кордоні з Польщею – велика черга на в'їзд в Україну
Наступна новина Безпека понад усе: фахівці АТ«Волиньгаз» розповіли, як правильно користуватися газом у побуті
Останні новини
Схожі новини