Луцький активіст на українських номерах підтримав «пробіг євроблях»

Луцький активіст на українських номерах підтримав «пробіг євроблях»

Луцький активіст Сергій Чуріков підтримав учасників акції протесту, які виступають за доступне розмитненя автомобілів, привезених з інших країн.

Про це він написав у себе на сторінці в Facebook.

Він зазначив, що всі громадяни мають право домагатися свого щастя, а керівництво країни повинно забезпечувати права людей.

«Для багатьох українців щастя, це мати власний автомобіль. Чому наша влада не сприяє цьому? Чому тільки заважає? Чому українці реалізовують своє право на щастя за допомогою інших держав? На наших вулицях ми бачимо замість авто на українських номерах, польсько-литовські «бляхи»? Податки йдуть не в наш бюджет. Мають незручності як власники авто на євро номерах так і інші українці. Що з цим робити? Моя відповідь - доступне розмитнення для всіх + легалізація машин вже завезених раніше», – написав Чуріков.

Він зазначив, що крім самих водіїв всі жителі країни отримують від цього багато переваг.

1. Додаткові надходження в бюджет (десятки мільярдів, як прямі так і опосередковані)
2. Розвиток малого бізнесу (ремонт, обслуговування нових іномарок, торгівля ними)
3. Зменшення корупції
4. Зменшення черг на митниці
5. Більшення мобільності робочої сили

«Прикро, що таких як ми, на українських номерах було мало. Але я переконаний, що якщо не при цьому, так при наступному президенту, ВСІ Українці отримають право на доступне авто. Хтось отримаю свою частинку щастя, а хтось навіть здійснить свою мрію», – додав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський репер-атовець представив новий кліп. ВІДЕО
Наступна новина В Україні майже в два рази може зрости ціна на газ
Останні новини
Схожі новини