Луцьк – у ТОПі: за рік сюди в'їхали майже 6 тисяч «євроблях»

Луцьк – у ТОПі:  за рік сюди в'їхали майже 6 тисяч «євроблях»

Протягом 2019 року у Луцьк ввезли  5 тисяч 910 вживаних автомобілів на іноземній реєстрації. Їх середній вік – 2007 рік випуску. За цим показником Луцьк зайняв 8-ме місце серед обласних центрів України (після Львова, Харкова, Одеси, Вінниці, Дніпра, Рівного і Житомира).

Всього минулого року в Україну завезли 415,9 тис. вживаних автомобілів, пише Datatowel.in.ua з посиланням на Відомості про транспортні засоби та їх власників.

Загалом, рейтинг міст України за кількістю «євроблях» виглядає так: 

Окрім того, Локачинський район Волині відзначився тим, що туди завозили найстаріші авто – 2003 року випуску. Разом з ним такі ж авто завозили найчастіше у Сокирянський район Чернівецької і Канівський район Черкаської областей.

А Ковель увійшов в ТОП-10 регіонів за кількістю «євроблях» відносно кількості населення. Його показник – 4.26 на 100 осіб, що відповідає четвертому місцю. Рожищенський та Любомльський райони також увійшли до цього рейтингу. Показник Рожищенського – 3,25 на 100 мешканців, а Любомльського – 3,24.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 3D-фонтан у центрі Луцька облаштують вже цього року
Наступна новина «Ранчо де Мамсурова»: лучани просять вилучити дві вулиці зі складу міста
Останні новини
Схожі новини