Луцький дизайнер Кирило Ткачов створив шрифт для бренду «Торчин»

Луцький дизайнер Кирило Ткачов створив шрифт для бренду «Торчин»

Шрифтові дизайнери Кирило Ткачов (Луцьк) та Андрій Шевченко (Бердянськ) створили «сучасний, оригінальний, «смачний» за характером» шрифт для торговельної марки «Торчин».

Запрошення до співпраці лучанин Кирило Ткачов отримав декілька місяців тому від Андрія Маляренко з компанії Brand Pit, яка займається розробкою упаковки для відомих українських брендів. Завдання полягало в тому, аби розробити шрифт «Торчин» для використання у рекламі та на упаковці товарів однойменного бренду. Цей шрифт мав бути трохи схожим на вже наявний логотип, пише «Телеграф».

Створювати шрифт разом дизайнер запропонував колезі Андрію Шевченко, з яким вони неодноразово працювали над проєктами.

«Шрифт — це цілісна складна система і тому, не завжди те, що добре працює в логотипі буде так само працювати і в наборі тексту. Отже, окрім власне подібності з логотипом “Торчин”, ми робили сучасний, оригінальний, «смачний» за характером шрифт. Він має динамічні, асиметричні, округлі форми і це надає йому помітний «український» стиль», — розповідає Кирило Ткачов.

Робота над ребрендингом торговельної марки “Торчин” розпочалася ще на початку 2018 року. Команда прагнула осучаснити логотип, але при цьому зберегти характер і впізнаваність.

«Ми повністю переробили літери, зберігши основний характер ліній, зробивши весь напис більш читабельним і легким. Червоне, великовагове обведення трансформувалося в легкий штрих під зображенням. В ході роботи стало зрозуміло, що бренду не вистачає свого оригінально шрифту і ми запропонували клієнту створити його на основі написання букв в логотипі», — розповідає Андрій Маляренко з Brand Pit.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У вольєрі приватних мисливських угідь виявили мертвого зубра
Наступна новина з 1 квітня в Україні з'являться електронні лікарняні, - Мінсоцполітики
Останні новини
Схожі новини