Луцький гурт «Фіолет» презентував літню пісню «Полунична»

Луцький гурт «Фіолет» презентував літню пісню «Полунична»

Гурт «Фіолет» презентував «Полуничну», нову пісню, записану в червні на домашній студії музикантів – теплу історію, наповнену мінливим відчуттям літньої безтурботності й ностальгії за дитинством та юнацькими досвідами першої любові.

Над аранжуванням треку працював гітарист Фіолету Роман Андрухів. Зведення відбувалося на київській студії Plan B. Відеоряд до пісні, відзнятий в Києві, було зроблено в колабі з київським інді-режисером Олексієм Кудрявцевим, - пише ІА Волинські новини.

«Ще одне літо війни і наша «Полунична» як нагадування, що ми тут для любові – до своїх людей, рідної землі, крихкості щоденного життя. «Полунична» – це дитинство, юність і пам’ять про речі та людей, які назавжди лишилися в минулому. Це сьогоднішнє, в якому ми тримаємося за найближчих і власну віру в завтра. Я норм – як мантра наших розхристаних часів», – поділився враженнями про реліз лідер «Фіолету» Сергій Колос Мартинюк.

Найближчим часом «Фіолет можна» буде побачити на фестивалі «Файне місто» у Львові на підтримку полку АЗОВ, а поки гурт працює над новим матеріалом і підготовкою благодійного осіннього туру.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вважався зниклим безвісти: на війні загинув військовий з Волині Владислав Величко
Наступна новина За добу на Волині загасили п'ять пожеж
Останні новини
Схожі новини