Луцький кликун зібрав 100 тисяч гривень на зарядні станції для армії

Луцький кликун зібрав 100 тисяч гривень на зарядні станції для армії

Луцький кликун, обов'язки якого виконує музикант Андрій Єдинак, за місяць зібрав 102 тисячі гривень на універсальні зарядні станції для українських військових Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Про це музикант розповів Суспільному.

Андрій Єдинак розповів, що всього потрібно зібрати 160 тисяч гривень. Він продовжує збір: грає на замовлення – відео публікує в соцмережах.

Виступ музиканти транслюють онлайн

«Просять по-різному: наші українські "Стефанія", ТНК, "Ні обіцянок, ні пробачень", а ще такі, яких я не чув, то заходжу в ютуб, слухаю і вивчаю їх потрошки, далі записую», – каже музикант. Додає, що не важливо, скільки грошей переказують люди на збір зарядних станцій – кожен донат цінний.

Музикує разом із Андрієм волонтерка Анна. До повномасштабної війни жінка жила в Миколаєві, була піаністкою в театрі. Її чоловік – військовий. Зараз дівчина підтримує оборонців.

«Вони до нас звернулися щодо цих станцій (зарядних, – ред.), бо їм треба заряджати від телефонів до рації. Частково їм допомагають генератори, якщо є», – каже волонтерка.

Закупляти зарядні станції будуть наступного тижня в Польщі. Там, каже Анна, дешевше. Нині зібрали на три станції. Загалом військовим потрібно придбати п'ять таких зарядних пристроїв.

Андрій Єдинак грає разом із Анною

Читайте також: У Луцьку перукарі-волонтери безплатно стрижуть поранених захисників. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Велике горе прийшло в громаду: на війні загинули двоє молодих Захисників
Наступна новина На Волині у вогні загинув чоловік
Останні новини
Схожі новини