Луцький магазин продає алкоголь вночі, не зважаючи на протоколи муніципалів. ФОТО

Луцький магазин продає алкоголь вночі, не зважаючи на протоколи муніципалів. ФОТО

Продавчиня магазину «Міні-маркет» на проспекті Волі знову реалізовувала алкоголь у заборонений час, хоча 17 лютого муніципали вже ловили продавця цього магазину за цим заняттям.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради в Facebook.

17 лютого на продавця магазину «Міні-маркет», що знаходиться на зупинці громадського транспорту на проспекті Волі, 29 інспекторами департаменту муніципальної варти Луцька було складено адміністративний протокол, як цієї ночі історія знову повторилась.

Складається враження, що люди, які працюють в цьому магазині нічого не бояться та ігнорують рішення Луцької міської ради про заборону продажу алкогольних та слабоалкогольних виробів в період з 22-ї по 8-му години. П’ять днів тому, в нічний час, вони «без проблем» продали горілку, цього разу - вино.

Муніципали знову покарали порушника адміністративним протоколом за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Тепер слово за адміністративною комісією за місцем проживання порушниці, яка розглядатиме даний протокол та виноситиме рішення, щодо суми штрафу.

Сподіваємося, що покарання буде максимальним, а продавець нарешті зрозуміє, що рішень міської ради необхідно дотримуватися.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вдарять морози. ВІДЕО
Наступна новина «Це рейдерство», - луцькі рекламісти про суттєве підняття тарифів на зовнішню рекламу
Останні новини
Схожі новини