На Волині вдарять морози. ВІДЕО

На Волині вдарять морози. ВІДЕО

Волинянам рекомендують не ховати до шаф зимові куртки та шапки, бо на регіон насувається похолодання. Причина – вторгнення холодного арктичного повітря з півночі Європи, – йдеться у сюжеті 12 каналу

Вже з двадцять четвертого лютого середня добова температура буде поступово знижуватись. Подекуди вночі вона сягатиме до мінус двадцяти градусів за цельсієм.

Окрім цього, на останні два дні лютого синоптики очікують на снігопад. І попереджають – цьогоріч весну зустрічатимуть із морозом. А справжнє весняне тепло жителі області зможуть зустріти орієнтовно у середині березня.

У зв’язку з похолоданням у Луцьку працюватимуть пункти обігріву, де безхатьки зможуть врятуватись від холоду. Один стаціонарний пункт функціонуватиме за адресою Винниченка, 41.

Окрім того, безпритульні можуть переночувати та поїсти у центрі обліку бездомних, що знаходиться на вулиці Станіславського.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гройсман запропонує Раді скасувати податки для ТОП-вузів України
Наступна новина Луцький магазин продає алкоголь вночі, не зважаючи на протоколи муніципалів. ФОТО
Останні новини
Схожі новини