Луцький «Пролісок» перейшов на 5-годинний робочий графік

Луцький «Пролісок» перейшов на 5-годинний робочий графік

З 13 вересня центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок», що у Луцьку, переходить на 5-годинний режим роботи та відновлює харчування для дітей.

Окрім того, повноцінно працюватиме і стаціонарна група, – повідомили на фейсбук-сторінці депутатка Луцької райради Ольга Максимяк.

Нагадаємо, батьки дітей з інвалідність скаржились на те, що термін перебування дітей у Центрі був обмежений лише двома годинами.

Також триває процес створення Громадської ради при Центрі «Пролісок», куди увійдуть батьки, керівники громадських організацій та депутати. Цей заклад украй необхідний. Лише у Луцьку близько 1000 дітей з інвалідністю.

«Звичайно, ще чимало питань, які потрібно вирішити. Приміром, введення до штату Центру посад нянь, належне облаштування прибудинкової території, залучення фахівця до роботи на спеціальному обладнанні, яке у закладі простоює вже три (!) роки. До слова, про це мені розповіла мама маленького відвідувача Центру. Але перший крок зроблено. І ми щиро віримо, що настане той день, коли про Центр «Пролісок» ми говоритимемо дійсно, як про зразковий приклад закладу реабілітації для дітей з інвалідністю. Дякую усім, хто підтримав у захисті прав діток та батьків», – написала депутатка.

Читати також: У Луцьку в будинку дитини будуть платні послуги. Про що йдеться


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Майбутнє за підприємствами, які вкладають кошти у енергоефективність», - Олександр Омельчук
Наступна новина На Волинь приїде митрополит Онуфрій
Останні новини
Схожі новини