У «Гармидері» покажуть драму-феєрію «Нелоліта». Коли

У «Гармидері» покажуть драму-феєрію «Нелоліта». Коли

29 липня о 19:00 в мистецькому просторі “ГаРмИдЕр ангар-stage” (вулиця Залізнична, 9) відбудеться показ драми-феєрії «Нелоліта» за неопублікованим романом Сергія Савіна.

В ролях: Дарина Федина, Сергій Савін. Режисер: Станіслав Литвинов. Вхід вільний.

«НЕЛОЛІТА» — це спроба чоловіка-письменника віднайти свою жінку через Бога, через дитинство, через мистецтво, через конфлікти на межі реальності і підсвідомості. Виходу роману передує кінематографічна драма-феєрія, в якій стираються межі реальності між зйомками і божевіллям між акторами на знімальному майданчику, де усі уже давно встигли зблизитись і пересваритися через текст роману.

Читайте також: Любити до бруківки: 46 кадрів з українсько-грузинської вистави у луцькому ангарі

Завдяки кінематографічним прийомам, зусиллям режисера та знімальної групи вдалося стерти ознаки між текстом і автором, акторами і глядачами, що дозволило створити на знімальному майданчику драму-феєрію, яка за жанром подібна до «Лісової пісні» Лесі Українки. Цей фільм не є документальним або художнім за класичним видом. Але він не залишить байдужими тих, хто шукає любов та любить вишуканість української мови», – повідомляють організатори.

Захід відбувається за підтримки Луцької літературної резиденції “Місто натхнення”


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині чоловік у хаті вирощував коноплі
Наступна новина Волинські громади отримали 10 мільйонів субвенції з держбюджету. Куди і на що виділили
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні