Луцький ЦНАП вперше видав відновлене посвідчення водія

Луцький ЦНАП вперше видав відновлене посвідчення водія
Фото ілюстративне

У Луцькому ЦНАПі розповіли про нову послугу: вперше видали відновлене після втрати посвідчення водія. 

Послуга відновлення водійського посвідчення після втрати – нова для ЦНАПу у місті Луцьку. До цього обмінювалися лише старі посвідчення на нові та видавалися нові документи через зміну особистих даних. Про це повідомили на сторінці Луцького ЦНАПу у фейсбук.

Нагадуємо: в ЦНАПі можна обміняти старе посвідчення водія на нове, отримати нове посвідчення водія у зв'язку з втратою чи викраденням або обміняти документ у зв'язку зі зміною особистих даних.
Документи, які потрібно надати для відновлення посвідчення водія:

  • паспорт громадянина або документ, що посвідчує особу та підтверджує її громадянство або спеціальний статус (в якому зазначено відомості про реєстрацію місця проживання);
  • копію довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків або серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків);
  • довідку з поліції (у разі викрадення);
  • медичну довідку встановленого зразка.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк – у трійці міст, де демократія важливіша за багатство
Наступна новина Ізраїлець знайшов могилу діда на Волині: подолав понад дві тисячі кілометрів
Останні новини
Схожі новини