Луцьким підприємцям презентували переваги ПриватБанку для бізнесу

Луцьким підприємцям презентували переваги ПриватБанку для бізнесу

ПриватБанк пропонує чимало програм та продуктів для малого й середнього бізнесу.

Усі вигідні пропозиції та можливості представники банку презентували підприємцям із Луцька.

17 квітня у Луцьку відбулася зустріч підприємців із представниками банківських установ міста. Банкіри презентували бізнесу свої програми та послуги.

Керівник напрямку активних операцій клієнтів малого і середнього бізнесу Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Ірина Дутко розповіла підприємцям про переваги обслуговування у фінансовій установі.

Найінноваційніший банк України не тільки пропонує вигідні умови для бізнесу, але й передбачає зручність в користуванні банківськими сервісами. Так, рахунок можна відкрити онлайн, не виходячи з дому, а всі операції здійснюються цілодобово з будь-якого куточку світу за допомогою Приват24 для бізнесу.

Окрім інноваційних технологій, ПриватБанк активно впроваджує програму “КУБ” (Країна успішного бізнесу). Соціально спрямований проект передбачає створення в Україні мільйона нових робочих місць і підтримку малого і середнього бізнесу.

Підприємці можуть скористатися вигідними кредитними програмами “КУБ” і “АгроКУБ”, а також отримати державні компенсації за кредитами. Окрім того, програма “Бізнес Інкубатор” пропонує підприємцям-початківцям навчання та бізнес-тренінги, які допоможуть реалізувати бізнес-ідеї українців.

Ірина Дутко також розповіла про програми інвестиційного кредитування, лізинг комерційного транспорту та сільськогосподарської техніки та інші продукти банку. Детальнішу інформацію про них можна отримати на сайті або ж у будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині.

Нагадаємо, що за даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine у ​​2017 році, рахунками та іншими послугами ПриватБанку користуються 56,4% українських юридичних осіб та 73,2% приватних підприємців.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В УПЦ КП підтримали звернення Порошенка про надання автокефалії православній церкві в Україні
Наступна новина Розірвали договір з одним із луцьких перевізників
Останні новини
Схожі новини