Луцького безпритульного Івана Стасюка забрали з вулиці. ВІДЕО

Луцького безпритульного Івана Стасюка забрали з вулиці. ВІДЕО

Безпритульним Іваном Стасюком, який жив під сходами до магазину на проспекті Соборності у Луцьку, опікуватимуться горохівські соцпрацівники.

Про це розповіла директор департаменту соціальної політики Луцька Вікторія Майборода, – йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

«Чоловік є інвалідом ІІ групи. Він і отримує, і раніше отримував пенсію «по інвалідності», але отримувати пенсію він доручив знайомій жінці. Тобто, гроші до нього не доходили. Зараз він доставлений до територіального відділення, питання пенсії вирішене, питання проживання однозначно вирішене», – каже посадовець.

Майборода пояснює, що чоловіком опікуватимуться горохівські соцпрацівники, бо сам чоловік із Горохова і його родина проживає там. «Це те, що він хотів. Він задоволений, що на сьогодні має дах над головою, має де похарчуватися, помитися і отримати мінімальні медичні послуги», – додає вона.

Читати також: «Півжиття по електричках»: історія луцького безпритульного. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що в декларації кандидата в заступники голови Волинської ОДА Дениса П'ятигорця
Наступна новина Одного з «воютинських грабіжників» відпустили під домашній арешт. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини