Одного з «воютинських грабіжників» відпустили під домашній арешт. ВІДЕО

Одного з «воютинських грабіжників» відпустили під домашній арешт. ВІДЕО

У Володимир-Волинському міському суді обирали запобіжний захід одному із шести підозрюваних у розбійному нападі, що у березні трапився в селі Воютин, під Луцьком.

Це вп’яте суд вирішує, де на час слідства перебуватиме арештант, – йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Попередні чотири рази Луцький міськрайонний та Волинський Апеляційний суди відпускали мешканця міста Львів додому. Аби не дати звільнити арештанта слідчі повторно оголошували йому про підозру за новими епізодами. На цей раз йому інкримінують розбійний напад, скоєний в березні у Володимирі-Волинському районі.

Читати також: Грабіжників, які вдерлися до будинку волинської фермерки, взяли під варту

«У Володимир-Волинському районі також був здійснений розбійний напад на місцевих жителів, які займаються підприємницькою діяльністю. Там також застосовувалося насильство, зв’язувалися потерпілі, катували їх, після чого заволоділи грошовими коштами. З місця події вони зникли, проте залишили певні сліди. Тому були здобуті достатні докази для того, щоб повідомити їм про підозру і звертатися до суду за запобіжним заходом», – розповідає заступник начальника слідчого управління Нацполіції Волині Андрій Литвин.

Читати також: Банді, яка на Волині зі зброєю напала на родину підприємця, суд залишив без змін запобіжний захід

Сторона обвинувачення вимагає ув’язнити підозрюваного на 2 місяці. Натомість суддя обирає запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт без залишення місця проживання.

Після засідання суду слідчий намагався вручити грабіжнику чергове повідомлення про підозру.

Нагадаємо, уніч на середу, 21 березня, в селі Воютин Луцького району зловмисники в масках проникли в будинок місцевої жительки й напали на неї.

Читати також: На Волині банда зі зброєю напала на родину підприємця: як це було. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцького безпритульного Івана Стасюка забрали з вулиці. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку патрульних безплатно пригощатимуть кавою
Останні новини
Схожі новини