Луцькому дитячому садочку №28 передали 40 літрів фарби

Луцькому дитячому садочку №28 передали 40 літрів фарби

Голова Волинського обласного осередку Соціалістичної партії України Анатолій Костик передав 40 літрів фарби дитячому садочку №28 у Луцьку.

До благодійної справи доєднався випускник ДНЗ Стас Возняк, який разом з Анатолієм Костиком взяв безпосередню участь в облагородженні дитячого майданчика, що знаходиться на території дошкільного закладу.

Як розповів голова обласного осередку Соцпартії, дитячий садочок №28 потребує уваги та постійної допомоги адже ДНЗ – спеціальний, для дітей із вадами розвитку.

«Ми зі Стасом вирішили додати яскравих фарб до дитячого майданчика, адже від цього залежить і настрій діток, які багато бувають на вулиці! Переважно тут навчаються особливі дітки і вихователі та адміністрація закладу приділяють їм та їхньому розвитку багато часу. Тому, ми подбали про комфортне дозвілля маленьких лучан», - сказав Анатолій Костик.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина І. Кива: «Нашій країні потрібні не першотравневі демонстрації, а реальні дії»
Наступна новина Волинський «свободівець» побував у Ялті. ФОТО
Останні новини
Схожі новини