Луцькою громадою їздить автобус Святого Миколая. Коли і куди приїде

Луцькою громадою їздить автобус Святого Миколая. Коли і куди приїде

Святковий автобус із Миколаєм та казковими героями виїхав у мандрівку селами в Луцькому районі, щоб привітати дітей з прийдешніми святами. Автобус між селами громади їздитиме ще два дні. 19 грудня з 15:30 до 18:00 автобус курсуватиме у селах Дачне, Озерце, Кульчин і Жидичин.

Як зазначила начальниця управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, у переддень свята 18 грудня прикрашений гірляндами автобус вирушив в дорогу від Жидичинського Свято-Миколаївського монастиря, пише Суспільне. Волинь.

20 грудня о 16:30 дійство відбудеться у Великому Омелянику, потому – у парку Дубки в Луцьку, а о 18:50 диво-автобус завітає на площу Героїв Майдану біля РАЦСу, де потішить юних лучан привітаннями та подарунками від Миколая та його помічників і завершить тур.

 

До святкового дійства долучилися актори, переодягнені у казкових героїв, які розважатимуть як дітей, так і дорослих: сніговик Олаф, реальна Білка, Грінч, різдвяний Ельф, Марта Мей, олень Рудольф та символи 2022 року – тигренята.

Першим диво-автобус 18 грудня завітав до жителів села Брище. Дітей розважали святковою музикою, цікавими розповідями та привітаннями. Також цього дня учасники туру запланували відвідати села Рокині та Сирники.

 

Програма новорічно-різдвяних заходів у Луцьку – тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рекорд України. Чернівчанка понад 7 місяців безперервно хворіла на COVID-19
Наступна новина На Волині виявили 142 нових хворих на коронавірус
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні