Лучан навчатимуть виготовляти зефір

Лучан навчатимуть виготовляти зефір

2 грудня у Луцьку відбудеться майстер-клас з виготовлення зефіру. 

Тож захід організовують не лише для кондитерів, а й для людей, які просто обожнюють готувати і хочуть навчитись чомусь новому, – повідомляє Луцьк

Як зазначають організатори, зефір буде абсолютно натуральний, без консервантів та барвників, яких і так вистачає у магазинних солодощах.

«Ми готуватимемо не лише класичний, яблучний зефір, але й інші. Я розкажу та покажу всі етапи приготування цього складного, але популярного десерту. Навчу робити його не лише смачним, але й красивим», - розповіла організаторка Мар’яна Богданович.

На заході буде цікаво не лише дорослим, але й дітям, бо ж хто не полюбляє солодощі. Тим паче, після заходу можна буде придбати безліч кондитерських виробів.

До слова, зефір – це кондитерський виріб, який виготовляється завдяки поєднанню простих та доступних інгредієнтів. Його смакова палітра дуже різноманітна. А завдяки тому, що у складі міститься фруктове пюре, виріб – надзвичайно корисний.

У Луцьку є широкий вибір зефіру як у домашніх кондитерів, так і на поличках магазину. Але правильної технології  та старанного приготування дотримуються не усі і зазвичай додають до продукту барвники, консерванти та інші домішки.

«Завдяки майстер-класу у ТЦ «Промінь» у вас є можливість дізнатись усі тонкощі та деталі приготування цього популярного десерту! Лучани, не втрачайте можливості поласувати смачненьким та навчитись цікавому та оригінальному заняттю», – закликають організатори. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку освятять місце під будівництво дитячої церкви 
Наступна новина Смерть батька відомого футболіста з Волині: повідомили ймовірну причину загибелі
Останні новини
Схожі новини