Ляшко заявив, що Волинь може знову потрапити до «червоної» зони

Ляшко заявив, що Волинь може знову потрапити до «червоної» зони

Івано-Франківська та Рівненська області вже «почервоніли». Ще шість регіонів в Україні мають ризик перейти до «червоної» зони карантину. Це Закарпатська, Волинська, Чернівецька, Львівська, Вінницька та Сумська області.

Про це під час Години запитань до уряду в Раді 28 січня заявив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, пише ТСН.

"І невипадково спалах розпочинається саме із заходу України та цих двох регіонів. Це регіони із одним із найнижчих рівнів охоплення повним курсом вакцинації - 36% та 42% дорослого населення відповідно... Регіони-аутсайдери з вакцинації активно рухаються у бік червоного рівня епіднебезпеки. Найвищий ризик швидкого переходу до "червоного" рівня наразі мають Закарпатська, Волинська, Чернівецька, Львівська, Вінницька та Сумська області", - наголосив Ляшко.

Він додав, що регіони-лідери з вакцинації, а це Київ, Київська та Полтавська області, перебувають у "жовтому" рівні карантину та мають одні з найнижчих рівнів госпіталізацій та зайнятості "ковідних" ліжок з киснем.

 

Нагадаємо, в Україні за минулу добу виявили більше 34 тисяч хворих на ковід, а на Волині – майже 700.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині створили робочу групу, яка відповідатиме за реставрацію замку в Олиці. Хто ці люди?
Наступна новина У Луцьку суд постановив знести самовільно збудований третій поверх офісу
Останні новини
Схожі новини