«Люди по-новому оцінили життя за містом», - Андрій Разумовський

«Люди по-новому оцінили життя за містом», - Андрій Разумовський

Люди, які шукають нове житло, протягом останнього місяця стали частіше цікавитися заміським житлом — стверджує директор Будівельної компанії “Інвестор” Андрій Разумовський.

Про це забудовник говорив під час онлайн-розмови, організованої на сторінці “Інвестора”.

«Останні тижні проводжу вдома більше часу — і по-новому оцінюю усі переваги життя за містом. Використовую територію прилеглу, гуляю по майданчику, користуюся спортивним майданчиком. Гантелі, скакалка, віджимання...» - розповів Андрій Разумовський.

Нагадаємо, Разумовський живе у житловому комплексі «Струмочок», який будує його компанія. 

«Мені подобається життя за містом. Адже тут є той фактор, про який ми раніше не задумувалися: щільність населення. Кількість людей на квадратний метр. І наші котеджні містечка тут виграють перед класичними багатоповерхівками у місті» - пояснює Андрій Разумовський.

«Інтерес до нашого житла за містом зараз однозначно виріс. До речі, оскільки я сам живу у «Струмочку», то не раз показую клієнтам таунхауси та котеджі, чую тепер більше аргументів на користь життя за містом» - зізнався Андрій Разумовський.

У свою чергу керівниця відділу продажів і маркетингу компанії «Інвестор» Ірина Новосад додала, що величезна територія і місце для відпочинку й усамітнення є, наприклад, і у житловому комплексі «Супернова». Окрім власне облагородженої, з доріжками, деревами і алейками території комплексу, влаштовувати прогулянки можна і у ботанічному саду, який розташований поряд з «Суперновою».  

Андрій Разумовський зауважив, що в умовах карантину ще очевиднішою стала перевага малої щільності населення у житлових комплексах «Інвестора».

«Ми ніколи не ставили собі за мету максимально забудувати ділянку комплексу, навпаки – завжди дбали про зручність та комфорт мешканців, а тому плануємо так територію, щоб там було багато простору, велика парковка та майданчики для дозвілля дітей та дорослих. В той час, як у переважній більшості інших ЖК на 1 га може бути 200-300 квартир, без необхіної кількості паркомісць та території для прогулянок», – пояснив Андрій Разумовський.

«Під час карантину також заїжджав у ще один наш ЖК – «Юпітер». Люди залишаються вдома, відповідно, машин на парковці багато. Але навіть при цьому там є вільні місця! Це ще раз показує, що наші підходи є правильними і практичними. В цьому плані усі наші ЖК однозначно виграють», – переконаний Андрій Разумовський. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ:  

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку за останню добу на коронавірус захворіли двоє дітей
Наступна новина Нові хворі на коронавірус: в Україні плюс 477, на Волині плюс 15
Останні новини
Схожі новини