Магазин медтехніки на Волі у Луцьку: що пропонує

Магазин медтехніки на Волі у Луцьку: що пропонує
Фото ілюстративне

Погане самопочуття може бути викликано безліччю різних причин. Проблеми зі здоров’ям нерідко створюють дискомфорт, а в деяких випадках взагалі позбавляють людину здатності до нормальної життєдіяльності.

Щоб вчасно визначити причину патології, необхідно звернутися до лікаря. Фахівець визначить проблему та призначить вам необхідне лікування. Для усунення більшості захворювань потрібне застосування спеціальної медичної техніки, яка може використовуватися як вдома, так і в лікарнях.

Якщо вам знадобилася медтехніка Луцьк — ми чекаємо на вас у професійному магазині медичних товарів Медтехніка «Ортомедіка» за адресою проспект Волі, 12. Тут працюють продавці-консультанти, які проконсультують вас із будь-яких питань і допоможуть у виборі потрібного виробу.

Що можна купити у магазині медтехніки у Луцьку

Медтехніка «Ортомедіка» у Луцьку пропонує клієнтам широкий вибір незамінних медичних виробів для домашнього використання, а також для професійних клінік та медичних центрів. Тут кожен знайде собі потрібний товар.

Медтехніка для дому включає групу наступних пристроїв:
1. діагностична техніка (прилади для вимірювання рівня цукру, тиску, пульсу, температури тощо),
2. медтехніка для лікування дихальної системи (небулайзер, інгалятори, соляні лампи),
3. медтехніка для проведення кисневої терапії (кисневі концентратори, маски, назальні канюлі та ін.).

У магазині ви можете придбати пристрої, які нададуть особливий комфорт вашому будинку. Завдяки спеціальним очисникам і зволожувачам повітря ви зможете
нормалізувати рівень вологості в приміщенні, а за допомогою масажних ванн для ніг або електричних масажерів зможете насолодитися спа-релаксом в домашніх умовах.

Також у салоні продаються:
● бандажі для суглобів та фіксатори хребта;
● аплікатори (Ляпко, Кузнєцова);
● ортопедичні килимки для профілактики та лікування плоскостопості у дітей;
● широкий асортимент різних моделей ортопедичного взуття (як дитячого, так і для дорослих);
● компресійна білизна для лікування варикозу та реабілітації після операцій.

Як правильно вибрати медичні товари

Вибір медичного виробу – завдання відповідальне, оскільки це безпосередньо впливає на ефективність лікування та профілактики. Якщо ви вагаєтесь з вибором — не хвилюйтеся. У магазині Медтехніка «Ортомедика» в Луцьку працюють професійні продавці-консультанти, які мають спеціальні знання та навички, що дозволяють надавати кваліфіковані консультації.

Вони роз’яснять вам, у чому полягає різниця між пристроями, які особливості має кожна з моделей, у чому переваги або недоліки техніки, а також проведуть докладний інструктаж і навчать вас правильно використовувати виріб або пристрій.

Послуги в Медтехніка «Ортомедика» у Луцьку

Мережа не лише надає великий вибір корисних товарів для здоров’я, а й низку послуг. У салоні ви можете пройти безкоштовне обстеження стопи на плоскостопість та отримати професійну допомогу при підборі слухового апарату. Вам також допоможуть правильно вибрати бандаж, тутор чи тонометр. Проконсультують щодо правильного підбору компресійної білизни або післяопераційного корсета.

Якщо у вас відсутня можливість персонально відвідати магазин, ви завжди можете скористатися сайтом інтернет-магазину ortomedica.ua та замовити медтехніку з доставкою. З усіх питань, що вас цікавлять, звертайтеся по телефону гарячої лінії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині з пожежі врятували чотирьох дітей та жінку
Наступна новина Коронавірус в Україні: 38 212 хворий та 265 смертей
Останні новини
Схожі новини