Майже 40 скасованих рейсів: як працюють нові правила перевезень на Волині

Майже 40 скасованих рейсів: як працюють нові правила перевезень на Волині

Через невакцинованих водіїв у Луцьку 25 жовтня у рейс не вийшли 39 міжобласних автобусів.

Про це Суспільному розповів старший диспетчер Луцької автостанції №1 Віталій Бондарчук.

Не вийшли у рейс водії, які мали прямувати до Вінниці, Хмельницького, Львова, Рівного та Вараша.

Нині здійснюють лише рейси ті автобуси, водії яких вакциновані та перевозять людей з документами про вакцинацією або з негативними ПЛР-тестами, – каже диспетчер. Додає: автотранспортні підприємства відмовляються від міжобласних перевезень.

"Водії кажуть, що не мають сертифіката. Це тільки міжобласні рейси. Не пішов в рейс Луцьк-Вінниця, Хмельницьке АТП не буде вже виконувати. Тому що об’єктивні причини і, разом з тим, найбільше - це зниження пасажиропотоку", – розповідає Віталій Бондарчук.

Про зменшення кількості пасажирів говорить і водій автобуса Луцьк-Львів Святослав Красовський. Він нині виїхав з автостанції без жодного пасажира. Розповідає: охочих їхати стало менше, бо невигідно.

"Я відправляюсь о 6:30 зранку зі Львова. Приїжджають люди з-за кордону. Деякі мають сертифікати, деякі не мають. Я ж не буду тих людей залишати. Якщо я їх залишу тут, то який мені смисл їздити? Їх тоді будуть забирати нелегальні перевізники", – додає керманич автобуса.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/KSffP3hSumI" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Читати також: У Луцьку на вокзалі пасажири без ковід-сертифікатів відмовилися вийти з потяга. Викликали патрульних


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: 555 нових хворих та 13 смертей
Наступна новина Прем'єр-міністр України їде на Волинь
Останні новини
Схожі новини