Майже 400 волинян запаслись газом за літньою ціною

Майже 400 волинян запаслись газом за літньою ціною

Волиняни купили майже 440 тис. м.куб. газу на зиму за літньою ціною

Майже 400 мешканців області взяли участь в акції “Твоя енергонезалежність”. Вона триває з 23 серпня до 25 вересня по всій Україні, – повідомляють у «Волиньгазі».

Уперше побутові споживачі отримали право обирати, скільки придбати газу на зиму за дешевшою, літньою ціною - 5 995,53 грн за 1000 куб. м.

Зробити це можна двома способами: онлайн в Особистому кабінеті на сайті 104.ua або, завітавши до Центрів обслуговування: в м.Луцьку (просп.Молоді, 14 А), у м.Ковелі (вул.С.Бандери, 34), в смт.Ратне (вул.Газіна,20), у м.Камені-Каширську (вул.Хотешівська, 9).

За збереження придбаних запасів газу та стабільність ціни на них відповідає НАК «Нафтогаз України». Там відзначають, що акція «Твоя енергонезалежність» дозволить споживачам до 25% скоротити витрати на газ в опалювальний період. Традиційним для ринку газу є сезонне коливання цін, коли влітку вони знижуються, а взимку ростуть слідом за збільшенням попиту на паливо.

“До закінчення акції “Твоя енергонезалежність” залишається два тижні і ми хочемо повідомити, що її учасниками вже можуть стати і боржники. З 9 вересня відкрита можливість купівлі запасу газу на зиму за літньою ціною для тих споживачів, які не встигли погасити заборгованість за раніше спожитий газ. Участь в акції «Твоя енергонезалежність» дозволить таким споживачам скоротити свої витрати на газ в зимовий період і направити зекономлені кошти на погашення заборгованості», - наголосив директор ТОВ “Волиньгаз збут” Микола Тищук.

Максимальний обсяг закупівлі газу - до 25 тис. куб.м на одне домогосподарство. Запас газу можна придбати за літньою ціною - 5 995,53 грн за 1000 куб.м. У ціні не враховані послуги за доставку газу, які змінюються залежно від регіону. Вартість послуг із доставки газу, а також залишок передплаченого газу по акції «Твоя енергонезалежність» будуть зазначені в щомісячному рахунку за використаний газ.

Лучанин Ігор Дмитрук - один із майже 9 тис. тих клієнтів, які звернулись за консультацією до Центру обслуговування клієнтів. Чоловік розповів, що вирішив придбати 1 000 м.куб. природного газу на зиму.

“Для моєї родини це економія за опалювальний сезон до 30%, а це близько 3 тис.грн. Шкода, що не в усіх є багато грошей, щоб наперед придбати дешевшого газу, - розповів чоловік. - А ідея - хороша, варта уваги!”

Оформити та оплатити покупку можна в ЦОК, досить мати при собі паспорт і внести 100% оплату за куплений запас газу на зиму.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На подіум вийдуть жінки 35+. Яким буде новий фешн-вікенд у Луцьку
Наступна новина Вечірки, музичні вечори та FoodFest. Що готує «Карабас Барабас» на вихідні
Останні новини
Схожі новини