Майже рік вважався зниклим безвісти: на Волині попрощалися з молодим Героєм Володимиром Столярчуком

Майже рік вважався зниклим безвісти: на Волині попрощалися з молодим Героєм Володимиром Столярчуком

Сьогодні, 20 червня, Підгайцівська громада останню земну шану віддала мужньому воїну, захиснику України Володимиру Столярчуку з села Романів, який від початку повномасштабного вторгнення ворога пішов боронити рідну землю, Свободу і Незалежність Батьківщини. Майже рік Герой вважався зниклим безвісті. Родина вірила, сподівалася, та дива не сталося.

Володимир загинув під час ворожого танкового обстрілу позицій ЗСУ поблизу села Діброва Сєверодонецького району Луганської області, інформує Підгайцівська громада. 

Зі всіма військовими почестями, у супроводі оркестру, велелюдною ходою Героя проводжали вулицями рідного Романова, де він жив та навчався у місцевій школі.

Односельчани встелили шлях руху траурного кортежу квітами.

На подвір'ї батьківського дому, куди Герой повернувся востаннє, священнослужителі здійснили чин похорону. Навколішки всі учасники процесії помолилися за душу спочилого Героя.

Далі траурна процесія попрямувала до місця вічного спочинку Героя на кладовищі села Романів. Тіло Героя віддали землі у супроводі пострілів пошани та мелодії Гімну України.

«Немає таких слів, щоб втішити горе, біль втрати рідних та близьких. Священнослужителі, військовослужбовці висловили низький уклін, подяку батькам за подвиг сина, за виховання Героя, який віддав найдорожче - своє життя за Батьківщину і кожного з нас. Він золотими літерами вписав своє ім'я в історію України», – йдеться у дописі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кабмін розширв коло осіб, які зможуть одержати грошову допомогу у разі загибелі військового
Наступна новина Сам не вірив, поки не побачив уламки: український воїн збив російську крилату ракету з кулемета
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні