Макс Кідрук у Луцьку розкаже про адронний колайдер

Макс Кідрук у Луцьку розкаже про адронний колайдер

З 2017 року в Луцьку було проведено 5 лекцій науково-популярного проекту Quantum Макса Кідрука. На попередніх зустрічах слухачі дізнались багато цікавих фактів про виникнення Всесвіту та планети  Земля, про те, як народжуються та згасають зірки (їхні розміри і масу), чорні діри, способи знищення нашої планети та інше.

23 травня, о 19:00, у Волинському краєзнавчому музеї (вул. Шопена, 20) незмінний лектор проекту – Макс Кідрук – розповість про адронний колайдер. Тема шостої лекції включає історію про відкриття бозона Хіггса – частинку, що може вбити сучасну фізику.

Завдяки цій лекції вам стануть зрозумілими значення слів «кварки», «мюони», «фотони» та «електрони». І, звісно, не обійдеться без науково-фантастичної складової. Цього разу Макс Кідрук розповість про подорожі в часі.

Квитки тут:

антикафе «Innerspace» (вул. Паркова, 5)

онлайн:  https://goo.gl/dGhdXQ

Зазначимо, що відвідати подію можуть і ті, хто не був учасником попередніх лекцій. Організатор: мистецьке об’єднання «Стендаль».

Довідково: науково-популярний проект Quantum складається з 7 лекцій. Метою проекту є прагнення Кідрука довести, що наука може бути захопливою. Лекторій було успішно втілено в Києві, Львові, Рівному, Черкасах. У 2019 році в Києві та Львові планується Quantum-2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Щоб перевезти через кордон гранати, волинянин примотав їх скотчем до тіла
Наступна новина МОЗ: безпечної дози алкоголю для організму не існує
Останні новини
Схожі новини