«Максим Плохой». Стали відомі деталі про луцького терориста

«Максим Плохой». Стали відомі деталі про луцького терориста

У центрі Луцька знаходиться автобус у якому невідомий чоловік захопив заручників.

Ситуацію прокоментував заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у фейсбуці.

Він зазначає, що о 9:25 надійшов дзвінок до поліції від імені терориста, який представився як «Максим Плохой». З його слів, правоохоронці намагаються вивести терориста на діалог.

Антон Геращенко також додав, що в інтернеті за авторством «Максима Плохого» є книга під назвою «Філософія Злочинця». Там описується перебування автора в місцях позбавлення волі.

І наводить уривок з цієї книги:

«Меня 15 лет исправляют, но я не исправился, а скорее наоборот - я ещё больше стал тем, кто я есть. Почему? Потому, что я справляюсь с самим собой и поэтому не исправляюсь другими. Потому, что я не продаю себя страхом. Меня можно убить, но это не исправит. Я - это всегда Я, ибо - Я Могу. Я Могу, потому что есть лишь одно, чего я не могу -не быть Преступником. Я Могу, потому что решаю всё сам и живу по-своему. Я Могу, потому что я Один. И я не боюсь. Преступник - это глубина и не может не быть им тот, у кого она есть. Лицо Бога - в зеркале ...»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Президент Зеленський відреагував на луцький теракт
Наступна новина Через заручників до Луцька летить Аваков, - заступник міністра МВС Антон Геращенко
Останні новини
Схожі новини