Маленьких лучан учили робити ляльок із кукурудзи. ФОТО. ВІДЕО

Маленьких лучан учили робити ляльок із кукурудзи. ФОТО. ВІДЕО
фото з допису в Facebook

У луцькій бібліотеці-філії №7 дітей учили власноруч виготовляти ляльок. Матеріалом для виготовлення іграшок стала кукурудза.

Про це на сторінці у Facebook написала Наталя Гуркіна.

«Літо – це час емоцій, креативності, релаксу! Саме так своє дозвілля проводять діти на мегарайоні Дубовий Гай в улюбленій Бібліотеці-філії № 7, де сьогодні відбувся з'їзд кукурудзяних монархів. Були присутні королі та королеви європейських країн, морські царівни, казкові герої. Їх створили діти! І жоден показ мод не позмагається з неймовірними вбраннями, які демонстрували гості!» – йдеться в її дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Джамала, Олег Винник та Джоні Депп: лучанка робить ляльки з фото знаменитостей. ВІДЕО

 

Сьогодні в гостинних стінах Бібліотеки-філії № 7 був з'їзд європейських монархів!))))) Принців і принцес діти робили з кукурудзи! Виявилося, що в Луцьк завітали не лише представники багатьох країн, але й морські царівни та граф Дракула! Він, до речі, на бенкеті знайшов наречену! ;) А найколоритнішим гостем виявився козак Андрій. Він був мегамоторним парубком і за час гостювання всиг одружитися й стати батьком трьох чудових діток!)))))) Бачите, ляльки з кукурудзи - це неймовірно цікаво! <3 #Мегарайон_Дубовий_гай

Posted by Natalya Gurkina on Wednesday, 18 July 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка, яка через ДТП третій місяць у комі, потребує допомоги
Наступна новина Олег Винник стане викладачем університету
Останні новини
Схожі новини