Мама двох донечок з Волині благає про допомогу у боротьбі з раком

Мама двох донечок з Волині благає про допомогу у боротьбі з раком

Волинян просять допомогти зібрати кошти на лікування мами двох дівчаток Тетяни Куценко з Нововолинська, до якої повернувся рак.

П’ять років тому хвороба відступила, проте згодом жінка дізналася, що у неї рак молочної залози спровокував метастази у легенях і печінці. Медики діагностували четверту стадію онкозахворювання, – пише Волинь24.

Аби боротися за життя, Тетяні приписали препарат «Ібранс», на якій щомісяця їй потрібно витрачати 43 тисячі гривень. Загалом жінці доведеться пройти 16 курсів цього препарату. Нескладно порахувати, що мамі двох дітей доведеться витратити на свій порятунок велику суму - 688 тисяч гривень.

«Мені залишилось зібрати 150 000 на «обов'язковий курс». Таблетки допомагають, вже нічого не болить, КТ показує постійну позитивну динаміку. Дуже хочу жити для своїх дівчаток. Дуже прошу! Будь ласка! Допоможіть!» – просить Тетяна.

Зібрати такі великі кошти не під силу усій родині Тетяни. Тому вона звернулася із проханням про допомогу.

«Я дуже надіюсь, Новий 2019 рік розпочнеться для мене і моєї родини з «гарних новин». І цим всім я завдячую Вам – усім небайдужим до моєї долі Людям! Бережи Вас Господь! Дякую ще раз за все, все, все...» – розповіла жінка.

Картка ПриватБанку:

4149 4991 1968 3579 Куценко Тетяна Валеріївна

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Подробиці аварії за участю маршрутки в Луцьку. ФОТО
Наступна новина Деяких ковельчан залишили без води
Останні новини
Схожі новини