Мама загиблого героя об’єднала громаду для підтримки прикордонників

Мама загиблого героя об’єднала громаду для підтримки прикордонників

«Чим можу допомогти? Приймаю замовлення!» – з такими словами до прикордонників бригади «Гарт» звертається мама загиблого військового Дениса Зубрійчука пані Олена. Її син поліг під час оборони Соледара.

Відтоді жінка допомагає його товаришам: у рідному місті Овруч вона заснувала громадську організацію «Діоніс», де небайдужі містяни невпинно трудяться на благо фронту, пишуть на сторінці Державної прикордонної служби України.

У вільний час вони готують запашну випічку, сушать фрукти, плетуть маскувальні сітки та передають все це в зону ведення активних бойових дій.

Днями прикордонники, котрі несуть службу на Вовчанському напрямку, отримали від пані Олени чергові гостинці. Цього разу жінка залучилася підтримкою футболістів місцевої команди ФК «Грек», а також волонтерського центру «Надійний тил». Тож, окрім традиційних смаколиків, у коробках були FPV-дрони, скиди та наконечники до запалів.

«Я стараюся допомагати постійно, чим можу. Приймаю замовлення переважно на продукти, адже хлопцям хочеться чогось смачненького. Дрони передаю вперше, завдяки підтримці небайдужих людей», – зазначає Олена.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинським прикордонникам передали цінне медичне обладнання
Наступна новина Тиск і погрози: в рідних Героїв видурили понад мільйон гривень
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні