Маму дівчинки, яка зникла у Ковелі у Щедрий вечір, можуть позбавити батьківських прав

Маму дівчинки, яка зникла у Ковелі у Щедрий вечір, можуть позбавити батьківських прав
9-річна Дарина Лушникова. Фото - із Facebook

Органи опіки «займуться» матір’ю 9-річної Дарини Лушникової з Ковеля, яка зникла ввечері 13 січня, та її подругою, з якою нібито була весь цей час дитина.

Про це із посиланням на Ковельський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді повідомляє КовельPost.

Нагадаємо, дівчинка зникла 13 січня увечері після того, як разом із матір’ю, подругою матері та її чотирирічним сином щедрували по домівках ковельчан.

Знайшли дитину аж у ніч з 14 на 15 січня.

Як повідомляє міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, 33-річна жінка на запрошення одного з місцевих чоловіків вирішила разом з дітьми залишитись у гостях, не повідомивши рідних про місце свого перебування.

Після звернення до поліції бабусі дівчинки, до пошуків жінки та двох дітей залучили поліцію, працівників соціальних служб та волонтерів, які обходили помешкання у місцях ймовірного перебування зниклих, спілкувалися з людьми, які могли їх бачити. 

Наступного дня жінка сама зателефонувала матері та повідомила, де перебуває з дітьми, пояснивши, що вони гостювали у знайомого, а телефон розрядився, тож подзвонити раніше не могла.

На місце виїхали представники правоохоронних органів та соцслужб, які доставили їх у відділок. Діти весь цей час перебували у квартирі. З ними усе гаразд. Їх передали рідним.

Щодо дій жінки, яка безвідповідально повелася з малолітніми дітьми, а також матері 9-річної дівчинки, яка залишила дитину подрузі та не цікавилась місцем її перебування, органи опіки обіцяють прийнятои відповідні рішення.

Зокрема розглянуть питання про позбавлення їх батьківських прав.

Варто зауважити, що обидві жінки уже перебувають на обліку соціальних служб та були попереджені про відповідальність за невиконання своїх батьківських обов'язків. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Арсен Мірзоян дасть концерт у Луцьку, щоб врятувати хлопчика, який народився без ока
Наступна новина У Горохові «тріщить» психоневрологічний інтернат, у палатах мерзнуть люди
Останні новини
Схожі новини