Стало відомо, що сталось з 9-річною дівчинкою, яка зникла після щедрування

Стало відомо, що сталось з 9-річною дівчинкою, яка зникла після щедрування
9-річна Дарина Лушникова з Ковеля

У Ковелі розшукали 9-річну Дарину Лушникову, яка зникла  у неділю, 13 січня. Дитина перебувала в одній з квартир міста. Дівчинка в нормальному стані.

Дитину знайшли  о пів на другу ночі, – розповіла у  коментарі Першому  бабуся  Олена Лушникова. За словами жінки дівчинка перебувала на орендованій квартирі з подругою невістки та чоловіком.

«Дитина була в  подруги моєї невістки, які разом ходили в місті щедрувати. Невістка десь відійшла чи просто пішла, а ця подруга забрали дитину, знайшла  чоловіка, зняли квартиру і сиділи там добу зачинені. З ними ще була маленька дитина», – розповіла бабуся.

«Ці люди кажуть, що дитину залишила невістка, кудись просто пішла і не повернулась. А невістка приїхала в 7:00 ранку і розповіла, що подруга забрала дитину – вкрала. Одна скидає провину на іншу», – повідомила Олена Лушникова.

Бабуся розповіла, що сама працює в Києві і дитину виходить забирати лише на канікули, невістка, за словами Олени Лушникової, неблагополучна і перебуває на обліку в соціальній службі.

«Дитина в нормальному стані. Ніхто її не образив», – зауважила бабуся.

Нагадаємо,  дівчинка зникла після того, як  зі своєю мамою, маминою подругою та сином подруги  заходили в один із магазинів Ковеля щедрувати. 

Як сталося, що мама не догледіла своєї дитини, – бабуся не знає. Невістка свекрусі розповідає, що вона зайшла в магазин по цигарки, вийшла – а ні дитини, ні подруги з дитиною вже не було.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі під Луцьком - смертельна аварія
Наступна новина На Волині «накрили» фірму, яка незаконно продавала запчастини через інтернет
Останні новини
Схожі новини