Маневицький лісгосп відновив продаж екстракту зі свіжої хвої сосни та ялини. ВІДЕО

Маневицький лісгосп відновив продаж екстракту зі свіжої хвої сосни та ялини. ВІДЕО

Не одним лісом багаті. Лісові господарства Маневиччини не тільки охороняють і доглядають за лісовими насадженнями, а й обробляють деревину і виготовляють власну продукцію.

Виробництво хвойного натурального екстракту відновив Маневицький лісгосп. Це препарат рослинного походження, отриманий із свіжої хвої сосни і ялини шляхом водяної екстракції.

Екстракт є екологічно чистим продуктом, що містить в собі мікро- та макроелементи, фітонциди, ефірне масло, каротин, амінокислоти, які важливі та необхідні для здоров`я і життєдіяльності людини.

Вирощують та виготовляють лісівники й іншу власну продукцію. Зелений салат,цибуля, петрушка, кріп і, навіть овочі уже ростуть в теплицях. А шість видів березового соку, різноманітні повидла і джеми готують в консервному цеху, відправляючи продукцію не лише по Україні, а й за кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Бондар проінспектував волинські лісгоспи. ФОТО

Роботою лісогосподарських підприємств Маневиччини задоволений заступник голови Держлісагенства України Володимир Бондар. Каже, що це багатопрофільні підприємства. Особливо вражає продукція побічного користування - переробки її в натуральні соки і джеми. Проте на сьогодні існує проблема її збуту.

Володимир Бондар пообіцяв, що допоможе зі збутом продукції  Колківського, Маневицького та Городоцького лісових господарств. І додав, що не зважаючи, на різні потужності підприємств, перед усіма стоять однакові завдання – збереження та примноження лісів. Адже, це – велика відповідальність перед місцевими громадами зокрема і державою загалом.

Фото: ілюстративне, джерело: Добрі поради


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гройсман задекларував дохід, більший ніж Порошенко
Наступна новина Затримано чиновників митниці і Держприкордонслужби
Останні новини
Схожі новини