Маршрутки Ковеля подорожчають. ВІДЕО

Маршрутки Ковеля подорожчають. ВІДЕО

Здорожчання тарифу на проїзд у міському транспорті може бути і в Ковелі. Нещодавно у Нововолинську оприлюднили проект щодо коригування цін на проїзд у маршрутках, – йдеться у сюжеті 12 каналу

За декілька днів подібне рішення з’явилось і на сайті Ковельської міської ради. Згідно з проектом, поїздка в маршрутці коштуватиме ковельчанам чотири гривні замість трьох. Для студентів – три з половиною гривні, а для школярів – три.

Поки що це лише проект рішення. До 18 лютого нього ще можна подавати зауваження та пропозиції. А 23-го чиновники та перевізники обговорять ці нововведення із самими ковельчанами.

Тим часом луцькі перевізники також не полишають надії на підвищення вартість проїзду у маршрутках до п’яти гривень. Кажуть, що зі старими тарифами працюють собі у збиток, адже зросли ціни на пальне та збільшилась зарплата водіям.

Проте, реальних кроків із реалізації цієї пропозиції зроблено не було. Міська рада поки що лише збирає розрахунки від маршрутників, у яких вони доведуть, що підвищення буде економічно обгрунтованим.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За що волиняни стали платити більше. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку відбувся турнір з футзалу імені Миколи Романюка. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини