Машина для наклеювання етикеток: яку вибрати

Машина для наклеювання етикеток: яку вибрати

За допомогою маркування виробник та продавецьрозповідають споживачеві більше про характеристики товару. Для цього на упаковку, тару або безпосередньо виріб можутьнаносити етикетки. Так називаються картки невеликого формату з клейовим шаром з одного боку, штрих-кодом та іншою інформацією про продукт — з іншого.

Такий носій легко прикріпити до паперової, скляної, металевої, картонної поверхні. Практично всі підприємства у наш час відмовилися від виготовлення та наклеюванняетикеток вручну. Зараз для цього використовують спеціальнімашини, здатні працювати швидко та майже повністю без участі людини.

Переваги обладнання для наклеювання етикеток

Це прості в управлінні пристрої, які легко інтегруються у процес виробництва. Машини етикетувальні можутьвідповідати технічним обмеженням чи конкретнимпараметрам роботи. Не важко задати відповідний розміретикетки, кількість даних для перенесення, автооновленнячасу, дати.

Внутрішні підрахунки здійснюються для кожної надрукованоїодиниці окремо завдяки вбудованому процесору. Принтеридля друку етикеток відрізняються високою продуктивністю. З їхньою допомогою вийде швидко і відповідно до заданогомакета переносити на носій будь-яку інформацію. Друкможливий на підставах різної жорсткості та гнучкості.

Етикетувальні машини відрізняються високою надійністю у роботі. Представлені в каталозі компанії «Домінанта» моделірозраховані на тривалу експлуатацію. При їх застосуваннівиходить знизити витрати підприємства та уникнутипомилок, пов'язаних із людським фактором. Не потрібнопостійно контролювати процес роботи автомата або довговчитися, щоб використовувати його.

Яке обладнання можна купити

Компанія «Домінанта»  є офіційним дистриб'юторомбританського виробника Domino. Пропонує придбати не тільки пристрої для друку, але також витратні матеріали та складники для них. Фахівці компанії мають сертифікацію для професійного обслуговування та ремонту техніки.



У каталозі компанії «Домінанта» можна підібрати такеобладнання для наклеювання етикеток:

  • M230i-T. Гнучкий апарат, що легко налаштовується, з можливістю вибору з трьох стандартних варіантівдовжини ходу, восьми розмірів колодок з антипригарнимпокриттям, конфігурацію зліва або праворуч;
  • M230i-TB. Це аплікатор для безконтактного друку, якийшвидко та легко адаптується під будь-які завдання;
  • M230i-S. Це автоматична система маркування на переднійта задній стороні упаковки;
  • M230i-CW. Стійкий до збоїв, гнучкий пристрій для нанесення етикеток на кутові частини тари або коробки.

Устаткування від компанії «Домінанта» легко налаштовуєтьсята інтегрується у робочий процес на виробництві. З йогодопомогою легко оптимізувати створення етикеток.

*На правах реклами 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині розпочався грибний сезон
Наступна новина Понад пів сотні волинян звернулися цьогоріч до лікарів через укуси кліщів
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні