«Маски по 20 євро». Волинянин, який живе в Італії, розповів про ситуацію з коронавірусом

«Маски по 20 євро». Волинянин, який живе в Італії, розповів про ситуацію з коронавірусом

Ресторатор та шеф-кухар Андрій Злотко, уродженець Іваничів, який живе у Римі, для програми «Сьогодні» телеканалу «Україна 24» розповів про ситуацію з коронавірусом в Італії.

З його слів, люди приходять у його піцерію, але їх суттєво менше, ніж було раніше, і вони налякані, пише ІА «Волинські Новини».

«Червоною зоною зробили цілу Італію, – каже Андрій. – Багато чого змінилося в нашому повсякденному житті. Не можна просто так виходити на вулицю. Можна тільки тоді, коли треба або по роботі, або в лікарню, або на закупи».

Андрій Злотко розповідає, що в місті наразі працює додатковий патруль, трапляється, що людей зупиняють та перевіряють.

«Мені сказали, щоб на вході до своєї піцерії поставив табличку з інформацією, що за один раз може заходити не більш як троє людей. А ми, тобто працівники, маємо бути в масках і рукавичках, – каже чоловік. – А вчора дві піцерії навіть закрили, бо там перебувало більш як троє людей».

Він також розповів, що в аптеках зараз не можна купити масок.

«Ми навіть телефонували в Україну, щоб їх нам передали, – каже Андрій. – Ті самі китайці продають маски по 20 євро».

Два тижні тому, коли розпочалася паніка, люди просто спорожнили супермаркети, але це сталося тільки через те, що крамниці не були готові постачати стільки їжі, зазначає чоловік.

«Але продукти в магазини привозять, ніхто не голодує, – додає він. – Черги, звісно, є, дехто трохи панікує. А ті, хто не піддається паніці, все одно намагаються бути обережними».

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Карантин на три тижні. З'явилося офіційне повідомлення уряду
Наступна новина Через коронавірус в Україні переносять пробне ЗНО
Останні новини
Схожі новини