Масштабна пожежа торфовища на Волині: працює понад 40 рятувальників. ВІДЕО

Масштабна пожежа торфовища на Волині: працює понад 40 рятувальників. ВІДЕО
джерело фото: https://focus.ua

Сьомий день волинські рятувальники гасять пожежу на торфовищі  в урочищі Залуччя, що біля села Серхів Маневицького району.

Про це у вівторок, 24 жовтня розповів Суспільному Волині начальник сектору зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю управління ДСНС в області Володимир Нестеров.

«Інженерна техніка, спеціальні бульдозери розчищають, створюють меліоративні смуги, протипожежні розриви, працюють потужними плугами. На місці пожежі ми зосередили більше 40 чоловік рятувальників, це працівники служби цивільного захисту» – розповів рятувальник.

«Також допомагає населення, волонтери, працівники Маневицького лісгоспу, інші люди. На місці пожежі працює 4 автоцистерни, 5 мотопомп, потужна насосна станція, яка подає більше 100 літрів в секунду води», – додав Володимир Нестеров.

Станом на ранок середи, 24 жовтня, пожежу ліквідували не повністю.

 
гасінням пожежі у Маневицькому районі

«Шість днів наша служба працює над гасінням пожежі у Маневицькому районі. Інженерна техніка, спеціальні бульдозери розчищають, створюють меліоративні смуги, протипожежні розриви, працюють потужними плугами. На місці пожежі ми зосередили більше 40 чоловік рятувальників, це працівники служби цивільного захисту. Також допомагає населення, волонтери, працівники Маневицького лісгоспу, інші люди. На місці пожежі працює 4 автоцистерни, 5 мотопомп, потужна насосна станція, яка подає більше 100 літрів в секунду води - розповів у передачі #темадня Володимир Нестеров, начальник сектору зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю управління ДСНС в області #Пожежі на торфовищах #темадняЛуцьк#Управління ДСНС

Posted by UA: Волинь on Tuesday, 23 October 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 24 жовтня
Наступна новина Лучан запрошують на кіноперегляд «Володаря перснів»
Останні новини
Схожі новини