Масштабні житлові райони на противагу комплексам-мурашникам. Що пропонують забудовники XXI століття

Масштабні житлові райони на противагу комплексам-мурашникам. Що пропонують забудовники XXI століття

Нові покоління мислять інакше, швидше, грунтовніше, їм потрібно менше часу, щоб зрозуміти інформацію і щоб її відфільтрувати, вони легко знаходять сенси і викривають лицемірство. Саме тому бренди та ідеї без підгрунтя не працюють з міленіалами, зумерами та дітьми, що підростатимуть. Вони вже перестають працювати і зі старшими поколіннями, котрі вчаться у своїх прогресивних дітей. Тепер молодим людям треба показувати цінність, ідею, масштаб, щоб зацікавити в будь-чому.

Тим паче це правило діє в умовах шаленої конкуренції на всіх ринках: серед смартфонів, одягу, житла. Просто класних камер мало - треба давати філософію, як, наприклад, в Apple, котрі фокусуються на простоті та кількох основних продуктах, щоб зробити їх досконалими. Просто стильного фасону штанів теж мало, саме тому багато брендів навіть мас-маркету перейшли на виробництво одягу з перероблених матеріалів і органічних тканин. Саме тому просто квартира в черговій багатоповерхівці для молоді теж недостатньо цікава. за нею повинен бути масштаб, ідея, місія.

Збільшення кількості світового населення призводить і до збільшення будівництв, але не всі забудовники ставлять перед собою місію та ідею, прагнучи просто заробити кошти. А в результаті саме на цьому і втрачають, адже це не працює з новими поколіннями.

У світових столицях, та й Києві в тому числі, концентрація масштабних та ідейних комплексів більша, є, наприклад, ціле маленьке місто в місті – “Комфорт Таун”, не менш масштабним є комплекс “Варшавський”. Однак подібні історії є не тільки в Києві.

У Луцьку є житловий район «Сімейна Фортеця. Гордість», котрий має конкретну ідею, ставить перед собою цілу низку екологічних цілей і будується не комплексом, а саме районом із п'ятьма невеликими комплексами всередині. Головна ціль - поєднання людини з природою, повернення її в зелений простір. Саме для цього там буде створено великий парк, на п'яту частину всього району, для компенсації вирубаного лісу та для створення великої природної території для об'єднання та спілкування. По розміру району та великого внутрішнього парку там – це найбільш масштабний проєкт у Луцьку та області. А за розмірами стоїть ще щось значно більш важливе.

Звісно, не всі забудовники й бренди здатні створювати масштабно, однак, абсолютно всі можуть творити свідомо, з ціллю та ідеєю. Адже саме за цим майбутнє.

На правах реклами

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За минулу добу в Україні виявили 300 хворих на ковід. Де найбільше
Наступна новина У Луцьку відбувся хресний хід УПЦ МП. Відео
Останні новини
Схожі новини