Матерям загиблих військових із Луцька організували відпочинок

Матерям загиблих військових із Луцька організували відпочинок

З 30 вересня по 09 жовтня за сприяння Церкви християн адвентистів сьомого дня та Луцької міської ради матері загиблих військових з Луцька пройшли 10-ти денний курс емоційного і фізичного відновлення в Центрі оздоровлення та відпочинку «Барвінок», що розташований серед букового лісу на березі мальовничого озера біля м. Новий Розділ Львівської області.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Програма відновлення складалась з природних методів оздоровлення. А саме: триразове вегетаріанське харчування, фітотерапія, сокотерапія, гімнастика, рослинні маски для обличчя, сауна... А також, масаж, душ Шарко, циркулярний душ, лекції психолога і практичні заняття по арттерапії.

Матері загиблих військових отримали не тільки фізичне й емоційне відновлення, але познайомились і подружились між собою! Цьому сприяли тематичні вечори й спільні заняття по арттерапії, – йдеться в повідомленні.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Греція надаватиме додаткові ресурси для прискорення підготовки українських пілотів F-16
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні