«Мажор»: на Волині пропонують створити підрозділ для тих, хто «косить» від армії

«Мажор»: на Волині пропонують створити підрозділ для тих, хто «косить» від армії
Джерело фото: ipress.ua

Представники громадських організацій Волині, котрі співпрацюють з учасниками АТО і членами їх родин, придумали, як «боротися» з тими, хто відмовляється від проходження строкової служби. 

Про це йшлося на тематичній нараді під керівництвом заступника голови Волинської облдержадміністрації Сергія Кошарука 12 листопада, – пише прес-служба ОДА.

«Члени родин бійців, які повернулися зі Сходу, наголосили на необхідності більш активно проводити патріотично-виховну роботу серед школярів та студентів, пропрацювати механізми вручення повісток разом із представниками головного управління Національної поліції в області, а також створити військовий підрозділ «Мажор», котрий складався б виключно з тих, хто використовуючи власне матеріальне чи владне становище, або ж протекцію інших людей, зміг уникнути строкової служби», – йдеться у повідомленні. 

«Де наші чоловіки? В нас немає чоловіків? Повістки потрібно носити всім. І тим, хто з бідних сімей, і тим, хто з забезпечених. В Ізраїлі служать усі. І навіть жінки. Є закон та справедливість», – розповіла голова неурядової громадської організації членів родин загиблих в АТО «Надія» Любов Карабан.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У залізничному вагоні волинські митники виявили майже 4 тисячі пачок цигарок
Наступна новина З початку року на волинських дорогах загинуло близько сотні людей
Останні новини
Схожі новини