Медики повідомили про стан здоров'я 11-річного волинянина, який обпік обличчя та руки під час пожежі

Медики повідомили про стан здоров'я 11-річного волинянина, який обпік обличчя та руки під час пожежі
Фото ілюстративне

11-річний хлопчик зазнав опіків рук та обличчя під час пожежі на території власного подвір'я. Горіла господарська споруда. Дитину госпіталізували до Волинського обласного опікового центру

Про це розповів Суспільному керівник центру Роман Трач.

Зі слів Романа Трача, хлопчика прооперували, він перебуває у свідомості, стан його здоров'я — стабільний. Нині він перебуває на лікуванні в обласному опіковому центрі.

Хлопчик отримав опіки рук та обличчя під час пожежі, яка виникла 27 грудня, у господарській споруді в селі Небіжка Луцької міської громади.

Виклики рятувальникам надійшов о 14:55, після прибуття на місце пожежі рятувальники зафіксували, що її загасили місцеві жителі. О 15:10 вогню вже не було, — розповіла начальниця відділу обласного управління державної служби з надзвичайних ситуацій Ірина Варварук.

З її слів, внаслідок пожежі знищений газовий балон, пошкоджено 10 метрів квадратних перекриття, 5 метрів квадратних стін, двері.

Причина загорання встановлюється.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Новий айфон APPLE IPHONE 13 PRO в акції Ельдорадо
Наступна новина Волинь з 30 грудня переходить у «жовту» зону
Останні новини
Схожі новини