Меган Фокс розповіла про життя з чоловіком

Меган Фокс розповіла про життя з чоловіком

Акторка та модель Меган Фокс, яка перед народженням дитини говорила про розлучення, розповіла про те, як їй вдається зберігати романтичні стосунки з чоловіком.

Акторка не приховує наявності проблем у сім'ї, але разом зі своїм чоловіком Брайаном Остіном Гріном працює на своїми стосунками.

Меган Фокс вдається не лише виховувати дітей, мати чудовий вигляд, але і проводити романтичні вечори з чоловіком без присутності дітей. Меган зізнається, що намагається взагалі уникати розмов про дітей під час усамітнень з чоловіком, хоча за її словама зовсім не говорити про дітей – майже неможливо.

Також Меган Фокс відзначає, наскільки важливо розподіляти обов'язки по дому між подружжям. Наприклад, за дітьми зазвичай ввечері доглядає акторка, а вранці – Браян.

Хто така Меган Фокс? Американська акторка та модель. Отримала велику популярність після виконання ролі Мікаели Бейнс у фільмі "Трансформери". Деякі ЗМІ називають її однією із секс-символів сучасності.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин вбив брата і підпалив будинок, щоб приховати сліди злочину
Наступна новина Жителі Овлочинської сільради міркують до якої ОТГ пристати
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні